Bouwelsesteenweg 311 A - 2560 Nijlen
Tel.: 03 500 03 55
Contacteer ons!
Uw kleine sloopwerken zijn kinderspel voor onze vakmannen.

Wij brengen uw kleine afbraakwerken tot een goed einde.

Wilt u uw kleine gebouwen veilig laten slopen? Is het terrein moeilijk bereikbaar en wenst u een ontmanteling zonder schade aan uw eigendom? Ga dan in zee met ons gespecialiseerd bedrijf voor uw veilige afbraakwerken.

Zwaar werk op kleine oppervlaktes 

Met behulp van onze hypermoderne minigraafmachine en bobcat, zijn we in staat om zwaar werk uit te voeren op kleine oppervlaktes. Ook op moeilijk bereikbare plaatsen zorgen we zonder problemen voor een schadeloze sloping. De compacte machines zijn dus ideaal voor de afbraak van uw kleinere gebouwen in de streek rond Nijlen.

Veilige en propere aanpak 

Al onze ervaren medewerkers hebben een opleiding gevolgd en zijn bekwaam om met graafmachines te werken. We garanderen een veilige en risicoloze werkwijze. Uw gebouw wordt in geen tijd op professionele manier gesloopt.

Om u zo weinig mogelijk overlast te bezorgen, ruimen we ook alle afval netjes op. Bovendien houden we ons aan afspraken en komen we op het gewenste tijdstip bij u langs. Dankzij de nauwkeurige opvolging van onze zaakvoerder, zullen uw afbraakwerken regio Nijlen in geen tijd worden afgewerkt.

Geïnteresseerd? Contacteer ons dan vandaag nog voor bijkomende informatie.

Clikc+