Bouwelsesteenweg 311 A - 2560 Nijlen
Tel.: 03 500 03 55
Contacteer ons!
Onze duurzame bestratingswerken verhogen uw comfort.

Uw solide klinkerwerken beginnen bij ons.

Wilt u een schitterend terras waar u jarenlang van kunt genieten? Verwacht u een solide oprit voor een maximaal rijcomfort? Of wenst u een betrouwbare partner die uw (ondergrondse) parking volgens de regels van de kunst realiseert? Doe dan een beroep op onze expertise voor al uw klinkerwerken rond Nijlen.

Zorgvuldige werkwijze 

Onze professionals zijn gespecialiseerd in allerlei bestratingswerken zoals opritten, parkings, terrassen, tuinpaden…noem maar op. Zowel grote als kleine projecten worden zorgvuldig uitgevoerd.

We staan in voor een stevige fundering bij uw klinkerwerken. Onze experts uit Nijlen gaan steeds uiterst nauwkeurig te werk. Op die manier bent u zeker van een degelijk eindresultaat volgens het boekje. Met onze ervaring garanderen we bovendien een snelle en efficiënte afwerking.

Duurzaam materiaal verzekerd 

Om uw werken tot een goed einde te brengen, is duurzaam materiaal van cruciaal belang. Indien gewenst, kiezen we samen met de klant de meest gepaste klinker voor uw project uit.

Ondervindt u onverhoopt toch problemen? Dan bieden wij u een blijvende garantie bij verzakkingen. Zo bewijzen wij u onze kwalitatieve service tegen een eerlijke prijs.  

Overtuigd? Contacteer ons dan vandaag nog voor bijkomende informatie.

Clikc+